Cuma, 4 Tem 2025
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2025 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

Savaş çıkmasının tek koşulu

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 18 Şubat 2025 07:15
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

KRT’de yayınlanan “Gerçeğin İki Yüzü” programında Olcay Aydilek, Ukrayna’nın merkezinde olduğu Rusya-Batı gerginliğini ve Türkiye’nin enerji politikalarını Medya Günlüğü yazarı Aydın Sezer’le konuştu.

Sezer, gerginliğin devam etmesine rağmen bir yandan da tarafları arasında diyalog çabalarının sürdüğünü belirterek, “Savaş çıkması ihtimali çok düşük. Savaş çıkması için tek neden Ukrayna’nın Donbass’taki ayrılıkçılara saldırması olabilir” dedi. Sezer ayrıca, Rusya’nın kullandığı taktiklerle ABD ile “dalga geçtiğini” ve Batı İttifakı’nı böldüğünü söyledi.

Avrupa ülkelerinin ve Çin’in krizdeki yeri ne? Savaş çıkması enerji fiyatları nasıl etkilenir? Kuzey Akım tehlikede mi? Türkiye enerji politikalarında hangi hataları yaptı. Rusya ile Türk Akımı Projesi yeterince müzakere edildi mi? Elektrik fiyatlarının yükselmesi enerji politikasındaki hangi hatalardan kaynaklanıyor? Enerji bürokrasisi Türkiye’nin doğal gazda neden “koridor ülke” olmasını istiyor? Türkiye-İsrail ilişkilerinin düzeltilmesinin perde arkasında ne var? İran güvenilir bir tedarikçi mi?

 

EtiketlendiRusya
Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale Ruslara ulaşması neden zordur?
Sonraki Makale Hiciv: Müjdat Gezen’le ‘Demokrasi Marenası’

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

GünlükManşet

Bugünkü köşe yazıları

Medya Günlüğü
4 Temmuz 2025

Mehmet Şüküroğlu çiziyor

Mehmet Şüküroğlu
4 Temmuz 2025
EditörGünlük

Suriye Rusya’dan uzaklaşıyor

Medya Günlüğü
3 Temmuz 2025
Günlük

Az kullanılan işaretler

Medya Günlüğü
3 Temmuz 2025
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?