Perşembe, 15 May 2025
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2025 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

‘Nasıl bir dünyada yaşamak istiyoruz?’

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 19 Temmuz 2022 10:50
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

Akademisyen, gazeteci ve yazar Dr. Fatoş Karahasan, yayımlanır yayımlanmaz iş dünyasında büyük yankı uyandıran ve kısa zamanda beş baskı yapan, pandemi sürecini odağına aldığı Kırılma Noktası kitabından sonra, Dalgaları Aşmak. Yeni Dünya Düzeni için Bakış Açıları ve Çözüm Önerileri başlıklı kitabında bu kez pandemi sonrası yeni dünya düzenine odaklanıyor. Yeni dünya düzeni ve geleceği öngörmeye yardımcı olacak önemli ipuçları sunuyor.

Pandemiyle birlikte değişen dünya ve yeni bir başlangıç için yol haritaları sunan, yer verdiği trend raporları, küresel analistlerin yorumlarıyla birlikte Türkiye’den şirket tepe yöneticileriyle krizin nasıl yönetildiğine dair söyleşilerde ortak başarı noktalarını sergileyerek, değerli bir arşiv oluşturan Kırılma Noktası’nın devamı niteliğindeki Dalgaları Aşmak, varoluşsal tehdit atmosferi sonrası çalkantı ve değişim sarsıntısı içindeki dünya ülkelerini ve Türkiye’yi gelecekte nelerin beklediğine dair ufuk açıcı, kapsamlı bir çalışma.

Kitap, dönemi yorumlayarak yeni dünya düzenine ilişkin bir perspektif sunmaya yardımcı olan uluslararası ve yerel araştırma kuruluşlarının son araştırmalarının sonuçları, trend raporları ve küresel analistlerin yorumlarıyla bir çerçeve sunuyor. Çalışma, bu çerçevenin içerisinde 100’ü aşkın fikir önderinin kaleme aldığı gözlem ve yorumlarını, bakış açılarını bir araya getiriyor. Ağırlığını akademisyenlerin oluşturduğu, danışman, gazeteci, pazarlama, iletişim ve araştırma şirketleri yöneticileri, sanatçılar ve iş dünyasının temsilcileri paylaştıkları içgörülerle geleceğe ışık tutuyorlar.

Keskin ve hızlı bir değişim sonrasında, “Ne oldu?”, “Ne değişti?”, “Bizi nasıl bir dünya bekliyor?”, “Nasıl bir dünyada yaşamak istiyoruz?”, “Neler yapılıyor ve neler yapılmalı?”, “Nasıl yapılmalı?” sorularına cevap arayan okurların cesaretini ve mücadele gücünü arttıracak bu kapsamlı çalışma, başvurulacak bir ilham kaynağı olarak Doğan Kitap, e-kitaplar arasında yerini aldı.

(Basın Bülteni)

Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale ‘Türk bayrağı neden yok’ polemiği
Sonraki Makale ‘Törkiş pizza..’

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

GünlükManşet

“Bekledim de gelmedin…”

Medya Günlüğü
15 Mayıs 2025
GünlükManşet

Köşe yazılarından seçmeler

Medya Günlüğü
15 Mayıs 2025
GünlükManşet

Bugünkü birinci sayfalar

Medya Günlüğü
15 Mayıs 2025
GünlükManşet

Moskova ne istiyor?

Medya Günlüğü
15 Mayıs 2025
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?