Salı, 10 Mar 2026
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2026 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

“İstanbul’un En Güzel Kızı” Moskova’da

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 5 Mart 2026 22:00
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

Rusya’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Burak Özçivit Moskova’da tek kişilik gösterisiyle sahneye çıktı.

“Muhteşem Yüzyıl” ve “Kara Sevda” dizileriyle ünlenen 41 yaşındaki oyuncu, Moskova Gençlik Sarayı’nda 75 dakika süren Türkçe bir “tutkulu monolog” seslendirdi.

“İstanbul’un En Güzel Kızı” adlı oyunda Özçivit, hayatını kırık bir araba ve aşık olduğu kadın üzerinden sorgulayan oto tamircisi Oktay’ı canlandırıyor. Gösterinin prömiyeri Aralık 2025’te Ankara’da yapılmıştı.

Moskova’da 2 Mart akşamı yapılan gösteride en pahalı VIP biletler 45 bin rubleden (yaklaşık 25 bin lira) satıldı ve Rus medyasına göre neredeyse tamamı alıcı buldu. Bu pakete oyuncuyla buluşma, fotoğraf ve imzalı afiş de dahildi.

Türkçe olan gösteride Rusça alt yazı yer alırken, izleyicilerin büyük bölümü Özçivit’i “dünya gözüyle” görmek için geldiğini itiraf etti.

Burak Özçivit’in tek kişilik oyunu “İstanbul’un En Güzel Kızı” 4 Mart’ta Kazan’da, 24 Mart’ta ise St. Petersburg’da sahnelenecek.

(TürkRus.Com)

***

Medya Günlüğü sosyal medya hesapları:

X

Bluesky

Facebook

Instagram

EtiketlendiRusya
Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale Günün köşe yazıları
Sonraki Makale Avrupa’da “adaletin sesi”

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

*Günlük

“Sudan ucuz” İran kamikazeleri

Medya Günlüğü
10 Mart 2026
GünlükManşet

Türkçe âşığı İsveçli ordinaryüs

Medya Günlüğü
10 Mart 2026
GünlükManşet

Tarihi değiştiren adam

Medya Günlüğü
10 Mart 2026
GünlükManşet

9 soruda Tahran

Medya Günlüğü
10 Mart 2026
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?