Pazar, 15 Haz 2025
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2025 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

‘Devir evde stok devri’

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 7 Ocak 2022 23:47
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

Nasrullah Ayan Youtube kanalında gazeteci Tamer Durak’la hayat pahalılığı başta ekonomi ve siyasetteki son gelişmeleri konuştu.

Durak, “Bu enflasyonla yaşamaya çalışmak çok zor. Aldığın yanına kâr kalıyor, alamadığının fiyatı uçup gidiyor. Bu koşullarda insanlar temel gıda maddelerini evde stoklamaya çalışıyor” dedi.

Ayan da, geçen yıl sonunda dolar kurunda yaşanan büyük dalgalanmanın dengeleri bozduğunu belirterek, “Yeniden oturması zor görünüyor. Elbette dolar kuru düştü diye bir sürü malda zamlar geri alınmayacak” diye konuştu. Ayan ayrıca, İşsizlik Fonu’nda 2015 yılında 30 milyar dolar karşılığı 90 milyar dolar bulunduğunu, günümüzde fondaki 82 milyar liranın karşılığının sadece altı milyar olduğunu söyledi ve “Aradaki 24 milyar dolar nereye gitti” diye sordu.

Ayan’la Tamer, ENAG ve TÜİK’in farklı enflasyon hesaplamalarını, mevduat ve kredi faizlerin yükselmesiyle diğer güncel siyasi ve ekonomik gelişmeleri ve korona salgınında gelinen noktayı da konuştu.

 

Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale Olayların perde arkası
Sonraki Makale Metin Göktepe’yi anıyoruz…

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

GünlükManşet

İran nasıl gafil avlandı?

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
EditörGünlük

10 soruda Netanyahu

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
*Günlük

Suriye’yi “dağıtan” Mossad ajanı

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
Günlük

“Demir Kubbe” nasıl çalışıyor?

Medya Günlüğü
14 Haziran 2025
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?