Pazartesi, 16 Haz 2025
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2025 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

‘Büyük bir fırtına kopacak’

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 18 Mart 2022 12:21
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

Nasrullah Ayan, Youtube kanalında yayınlanan “Haftaya Bakış” programında gazeteci Tamer Durak’la iç ve dış gündemde öne çıkan konuları konuştu.

Dünyadaki devletlerin borcunun 300 trilyon doları bulduğunu belirten Ayan, “Her yerde enflasyon var. Büyük bir fırtına kopacak, yeni bir sistem kurulacak. Ya otokrat ya da demokratik bir sistem olacak bu” dedi.

Açılışı yapılan Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak da Ayan, “Köprü maliyetinin 4-5 katına mal olan bir ödeme sistemimiz var. Özal döneminde bile böyle değildi” diye konuştu.

Ayan’la Durak ayrıca, 2007 vadeli tahville iki milyar dolar borçlanılmasını, 174 milyarlık dış borç ödemesini, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yabancı yatırımcılara yönelik sözlerini, Rusya’dan çekilen Amerikan şirketlerinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini, futbol yayın ihalesini ve yurt dışına çıkış harcının zamlanmasını konuştu.

 

Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale Bayılma neden olur?
Sonraki Makale Atlara âşık olan kadın

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

Mehmet Şüküroğlu çiziyor

Mehmet Şüküroğlu
15 Haziran 2025
GünlükManşet

“Putin’in kızı” Paris’i karıştırdı

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
GünlükManşet

“Hedef” odaklı istihbarat

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
GünlükManşet

Türkiye’yi sarsan 2 gün

Medya Günlüğü
15 Haziran 2025
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?