Cuma, 27 Haz 2025
  • My Feed
  • My Interests
  • My Saves
  • History
  • Blog
Subscribe
Medya Günlüğü
  • Ana Sayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • 🔥
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Font ResizerAa
Medya GünlüğüMedya Günlüğü
  • MG Özel
  • Günlük
  • Serbest Kürsü
  • Köşe Yazıları
  • Beyaz Önlük
  • Mentor
Ara
  • Anasayfa
  • Yazarlar
  • Hakkımızda
  • İletişim
Bizi takip edin
© 2025 Medya Günlüğü. Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak.
Günlük

Altınla dolarda yeni hedef

Medya Günlüğü
Son güncelleme: 3 Mart 2022 20:32
Medya Günlüğü
Paylaş
Paylaş

Nasrullah Ayan Youtube kanalında yeni açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi, altın ve dolara ilişkin tahminlerini paylaştı.

TÜİK’in son açıkladığı rakamla yıllık enflasyonun yüzde 105’e, ENAG’a göre ise yüzde 123’e ulaştığını belirten Ayan, “Artık üç haneyi gördük. Enflasyon hırsızlıktır. Vergilerini toplayamayan devletin değişik usullerle vatandaştan vergi almasıdır. Zengine dokunmuyor, fakirin anası daha çok ağlıyor” dedi.

Enflasyonun artma eğilimin süreceğini belirten Ayan, “Seçime bir yıl kaldı. Tuhaf bir şekilde vergiler indiriliyor, bu da bütçe açığı yani enflasyon demek. Yapılabilecek bir şey yok, yaşamaya çalışacağız, direnmeye çalışacağız” diye konuştu.

Altında yeni hedef olarak 1260 lira olarak açıklayan Ayan, doların da yıl içinde bir önceki zirveyi tekrar göreceği tahmininde bulundu ve “Eğer 20 lirayı aşarsa başka bir dünyaya geçeriz. Nerede durur bilemiyorum. İktidarın kazanamayacağı seçime girmeyeceğini düşünmeye devam ediyorum ama şapkadan çok tavşan çıkarmaları lazım” dedi.

 

Bu yazıyı paylaşın
Facebook Email Bağlantıyı Kopyala Print
Önceki Makale Putin ve Türkler
Sonraki Makale Eho Moskvı Radyosu kapanıyor

Medya Günlüğü
bağımsız medya eleştiri ve fikir sitesi!

Medya Günlüğü, Türkiye'nin gündemini dakika dakika izleyen bir haber sitesinden çok medya eleştirisine ve fikir yazılarına öncelik veren bir sitedir.
Medya Günlüğü, bağımsızlığını göstermek amacıyla reklam almama kararını kuruluşundan bu yana ödünsüz uyguluyor.
FacebookBeğen
XTakip et
InstagramTakip et
BlueskyTakip et

Bunları da beğenebilirsiniz...

GünlükManşet

Ermenistan’da “sünnet” tartışması

Medya Günlüğü
27 Haziran 2025
GünlükManşet

10 soruda 38. Kurultay

Medya Günlüğü
27 Haziran 2025
EditörGünlük

Enflasyonun faili emekli!

Medya Günlüğü
27 Haziran 2025
GünlükManşet

Bugünkü köşe yazıları

Medya Günlüğü
27 Haziran 2025
Medya Günlüğü
Facebook X-twitter Instagram Cloud

Hakkımızda

Medya Günlüğü: Medya eleştirisine odaklanan, özel habere ve söyleşilere önem veren, medyanın ve gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini tartışmak isteyenlere kapısı açık, kâr amacı taşımayan bir site.

Kategoriler
  • MG Özel
  • Günlük
  • Köşe Yazıları
  • Serbest Kürsü
  • Beyaz Önlük
Gerekli Linkler
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Telif Hakkı
  • Gizlilik Sözleşmesi

© 2025 Medya Günlüğü.
Her Hakkı Saklıdır.
Webmaster : Turan Mustak

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?